Sunday, June 5, 2011

BLUEBERRY CHEESE TART

Link
SUMBER: http://nicemamaforever.blogspot.com/2011/03/blueberry-cheese-tart-best.html
Ari ni baru buat blueberry chesse tart yg duk nyanyi2 2, 3 minggu dah ......tengok ke rupa, alamak ....hehhehe, tp bila makan, saya suka ......

Tart ni dibuat bersama2 Adam .... dia soraang saja yg tolong, yg len just jengok2 ...., duk ingatkan tart telur. My sister kata ...biaq p la kat kawan kita ni, dia baru beli mikrowave .... betui jg no, dr duk tgk mikrowave tu jd pameran, baik kita buat apa yg patut. Actually oven dah lama ada ... sejak azali ...hehheh, tp duk tang tu saja, baru bawa msk umah lepaih bah ....., x guna pun .... Dah ada dapur baru .....

Cara nk buat tart cheese ni , klik kat blog atie
Thanks Atie ....., rajin2 la boh kat blog tu, nanti ada yg teringin nk buat .......

No comments:

Post a Comment

RENDANG AYAM CIK ROS

Bahan-bahan : 1 ekor ayam dipotong sederhana besar  Daun kunyit Daun limau purut 4 sudu kerisik Asam keping Garam 1 mangkuk sant...